Tocanita de cartofi cu pipote si inimi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2009 | 48098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gogosari mari sau ardei kapia
  • o capatana usturoi
  • rosii proaspete sau rosii in bulion
  • sare,piper
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pipote si inimi:

Se pun la fiert pipotele si inimile in apa cu putin ulei pana ajung sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.Se caleste ceapa cu gogosarul,se adauga cartoful taiat cubulete si se mai invarte in cratita un pic sa se inmoaie .Se combina toate,se adauga rosiile,condimentele,apa,se fierb pana se inmoaie cartoful apoi se pun intr-o tava de yena la cuptor  cu usturoiul tocat marunt sa se lege sosul.Se presara patrunjel.

TIPS-URI

1

cand am ciuperci proaspete sau congelate neaparat le folosesc la tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu carne de porc